Alma Lasers

Alma Lasers is een wereldwijde voorloper op het gebied van lasers, op basis van licht, radiofrequentie en ultrasound technologieën voor de esthetische en chirurgische markt.

Alma lasers maakt het behandelaars mogelijk om veilige en doeltreffende procedures aan te bieden, terwijl patiënten profiteren van state-of-the-art, klinisch bewezen oplossingen en behandelingen. Met kantoren, R & D- en productievestigingen op drie continenten en distributeurs over de hele wereld, is Alma’s missie om modulaire, kosteneffectief en high-performance systemen te fabriceren op basis van de meest recente klinische onderzoeken en cutting-edge technologieën.

Soprano Titanium Special Edition

Soprano Titanium Special Edition markeert een nieuw tijdperk in ontharingsbehandelingen. Deze speciale editie combineert Alma’s eigen SHR-technologie met ultieme functionaliteit, ongeëvenaard comfort en uitzonderlijke resultaten. Met het baanbrekende Trio MAX 4 cm2 handstuk ervaart u een snelheidsverbetering tot wel 20%. Zowel het comfort van de klant als het gebruiksgemak voor de behandelaar staan centraal en tilt het concept van snelheid naar nieuwe hoogten.

Soprano Titanium

Een baanbrekend nieuw ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort. Dankzij de royale tipgrootte van 4 cm2 en het geavanceerde koelsysteem verlopen behandelingen nu veel sneller en bovenal pijnvrij – wat een belangrijke verbetering voor zowel patiënt als behandelaar betekent.

Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum-editie combineert 3 laser golflengten in een enkel innovatief handstuk die zich tegelijkertijd op verschillende diepteweefsels richt evenals op de anatomische structuren binnen de haarfollikel. Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de behandelingsdekking, het comfort en weinig onderhoud van de diode laser is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest uitgebreide ontharingsbehandeling die er vandaag de dag beschikbaar is.

Harmony XL PRO Special Edition

Harmony XL PRO is een krachtig en veelzijdig platform voor behandeling van uiteenlopende esthetische indicaties. Al meer dan 65 indicaties zijn door de FDA goedgekeurd. Dit multifunctioneel platform biedt een volledig spectrum aan technologieën, handstukken, tips en protocollen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Alma Accent Prime

Alma Accent ™ is een geavanceerd werkstation voor huidversteviging, verbetering van de contouren van het lichaam en voor esthetische verfraaiing.

Alma Lipolife

De totaaloplossing voor liposuctie, huidversteviging & lipofilling. Maximale prestaties, maximale mogelijkheden

Alma FemiLift

FemiLift CO2 laser biedt een snelle, veilige, zeer effectieve en minimaal invasieve oplossing die gericht is op een groot aantal vrouwelijke gezondheidsproblemen, zoals stressincontinentie, vaginale verslapping, droogheid, terugkerende infecties en meer. Het is een uitgebreide behandelingsmethode die poliklinisch kan worden uitgevoerd.

ALMA HYBRID

Het eerste en enige apparaat in zijn soort dat drie krachtige energieën verenigt in een unieke combinatie, die ongeëvenaarde resultaten biedt, met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid.

Alma Q

Maximum Power Triple Mode
Q-Switched, LP en Quasi-LP Nd:YAG Laser Systeem
ALMA-Q is de meest krachtige triple mode Nd:YAG laser die momenteel beschikbaar is, met Q-switched, Long Pulsed en Quasi-Long Pulsed modes samen gebracht in één platform. Met dubbele pulse technologie tot 2000 mj per puls en een extreem korte pulsbreedte van 7 nsec.

Alma Lasers’uitgebreide portfolio

Alma Lasers heeft een zeer uitgebreid assortiment lasers – zoals diverse stand-alone systemen, radio-frequentie & Ultrasound, CO2 en chirurgische lasers.

Alma Lasers websites

Meer Weten over Alma Lasers?

Op de website van Alma vindt u het complete gamma aan producten met uitgebreide informatie.

Heeft u al vragen op opmerkingen over het product, dan kunt u contact met ons opnemen.