Revolutionair

Alma Lasers is een wereldwijde voorloper op het gebied van lasers, op basis van licht, radiofrequentie en ultrasound technologieën voor de esthetische en chirurgische markt.

Alma lasers maakt het behandelaars mogelijk om veilige en doeltreffende procedures aan te bieden, terwijl patiënten profiteren van state-of-the-art, klinisch bewezen oplossingen en behandelingen. Met kantoren, R & D- en productievestigingen op drie continenten en distributeurs over de hele wereld, is Alma’s missie om modulaire, kosteneffectief en high-performance systemen te fabriceren op basis van de meest recente klinische onderzoeken en cutting-edge technologieën.

Soprano Titanium

Een baanbrekend nieuw ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort. Dankzij de royale tipgrootte van 4 cm2 en het geavanceerde koelsysteem verlopen behandelingen nu veel sneller en bovenal pijnvrij – wat een belangrijke verbetering voor zowel patiënt als behandelaar betekent.

Bezoek Website

Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum-editie combineert 3 laser golflengten in een enkel innovatief handstuk die zich tegelijkertijd op verschillende diepteweefsels richt evenals op de anatomische structuren binnen de haarfollikel. Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de behandelingsdekking, het comfort en weinig onderhoud van de diode laser is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest uitgebreide ontharingsbehandeling die er vandaag de dag beschikbaar is.

Bezoek Website

Soprano ICE Laser

De complete oplossing voor laser ontharen. Ervaar het verschil van bijna pijnloos en sneller ontharen met de SHR methode. Geschikt voor alle huid- en haartypen. In de zomer doorbehandelen mogelijk; ook bij een de gebruinde huid*

Bezoek Website

Harmony XL Pro
Laser & Licht platform

Volledig spectrum aan esthetische indicaties, geavanceerde technologieën en uitstekende klinische resultaten. Platform geschikt voor verschillende toepassingen en is ontworpen om verschillende aandoeningen te behandelen. Verschillende modules beschikbaar voor huidverbetering, vasculaire en pigmentletsels, ontharen, acne en tatoeageverwijdering.

Bezoek website

Alma Accent Prime

Alma Accent ™ is een geavanceerd werkstation voor huidversteviging, verbetering van de contouren van het lichaam en voor esthetische verfraaiing.

Bezoek website

Alma Lipolife

De totaaloplossing voor liposuctie, huidversteviging & lipofilling. Maximale prestaties, maximale mogelijkheden

Bezoek Website

Alma FemiLift

FemiLift CO2 laser biedt een snelle, veilige, zeer effectieve en minimaal invasieve oplossing die gericht is op een groot aantal vrouwelijke gezondheidsproblemen, zoals stressincontinentie, vaginale verslapping, droogheid, terugkerende infecties en meer. Het is een uitgebreide behandelingsmethode die poliklinisch kan worden uitgevoerd.

Bezoek Website

PICO CLEAR

PICO CLEAR is de start van een nieuw tijdperk in het verpulveren van diepe pigmenten. Het biedt hierbij optimale resultaten voor het verwijderen van kleurrijke tatoeages en goedaardige pigmentvlekken in slechts een paar behandelingen.

Bezoek Website

Alma Q

Maximum Power Triple Mode
Q-Switched, LP en Quasi-LP Nd:YAG Laser Systeem
ALMA-Q is de meest krachtige triple mode Nd:YAG laser die momenteel beschikbaar is, met Q-switched, Long Pulsed en Quasi-Long Pulsed modes samen gebracht in één platform. Met dubbele pulse technologie tot 2000 mj per puls en een extreem korte pulsbreedte van 7 nsec.

Bezoek Website

Alma Lasers’uitgebreide portfolio

Alma Lasers heeft een zeer uitgebreid assortiment lasers – zoals diverse stand-alone systemen, radio-frequentie & Ultrasound, CO2 en chirurgische lasers.

Bezoek Website

Meer Weten over Alma Lasers?

Op de website van Alma vindt u het complete gamma aan producten met uitgebreide informatie.

Bezoek Website

Heeft u al vragen op opmerkingen over het product, dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact Opnemen