Harmony XL Pro Special Edition

Harmony XL PRO Special Edition

Harmony XL PRO is een krachtig en veelzijdig platform voor behandeling van uiteenlopende esthetische indicaties. Al meer dan 65 indicaties zijn door de FDA goedgekeurd. Dit multifunctioneel platform biedt een volledig spectrum aan technologieën, handstukken, tips en protocollen om de best mogelijke resultaten te bereiken. Harmony XL Pro maakt het mogelijk om verschillende behandelmethoden te combineren in één systeem. Dit geeft een behandelaar de mogelijkheid om beoogde resultaten bij patiënten tot een nog hoger niveau te tillen.

 • Multifunctioneel platform
 • Uit te breiden met diverse handstukken
 • Meer dan 65 indicaties goedgekeurd door de FDA
 • Combineren van technologieën voor nog betere resultaten

Behandelingen

Holistisch en persoonlijk betekent betere resultaten
Alma Harmony biedt een range aan geavanceerde applicaties die het mogelijk maken om zeer effectieve, betrouwbare en veilige behandelingen uit te voeren voor uiteenlopende en soms lastige huidaandoeningen. Elke technologie en behandelmethode zijn in klinische studies uitgebreidt onderzocht en veilig bevonden. Behandelaars kunnen elk lichaamsdeel en ieder huidtype behandelen en hiermee vele esthetische of cosmetische aandoeningen verbeteren of zelfs doen verdwijnen.

Indicaties

 • Huidverniewing
 • Vaatafwijkingen
 • Pigmentvlekken
 • Teint & Huidstructuur
 • Ontharing
 • Acne
 • Gecombineerde behandelingen
 • Tatoeageverwijdering

Technologie

Harmony XL Pro is de opvolger van het all-inclusieve Harmony XL platform. Het Harmony XL Pro platform biedt nieuwe technologieën, handstukken en behandelmogelijkheden, waarmee een zeer breed scala aan indicaties behandeld kunnen worden.

Harmony XL Pro biedt bijna 20 verschillende laser, licht en ultrasound technologieën aan waarmee meer dan 65, door de FDA goedgekeurde, medische/esthetisch indicaties behandeld kunnen worden. Nieuwe innovaties behelsen onder andere technieken waarbij de behandelaar de mate van huidpenetratie nauwkeurig kan bepalen. Behandelen op de juiste diepte is belangrijk voor enerzijds het veilig behandelen van een specifiek huidtype en anderzijds het bereiken van het gewenste resultaat van de desbetreffende indicatie. De nieuwe technieken zijn terug te vinden in het vernieuwde Q-switched laserhandstuk wat ingezet wordt voor huidvernieuwing en tatoeageverwijdering. Dit handstuk heeft nu ook een speciale tip waarmee de donkere huidtypes veilig behandeld kunnen worden. Tevens is het ClearSkin handstuk, voorzien van vacuümtechnologie, verbeterd en nu nog krachtiger. Behandeling van acne is nog nooit zo succesvol geweest.

Kortom, het Harmony XL Pro platform is het meest uitgebreide, multi-technologie behandelsysteem wat momenteel verkrijgbaar is in de markt.

Alma’s portfolio van de meest gebruikte handstukken

ClearSkin PRO
Indicaties: Huidvernieuwing, acne, acnelittekens en goedaardige laesies
ClearSkin PRO combineert een niet-ablatieve laser met gelijktijdige koeltechnologie,waarmee de ontwikkeling van nieuw huidweefsel gestimuleerd wordt terwijl de veiligheid gewaarborgt blijft. Met twee keer zoveel kracht als het vorige handstuk, levert het ClearSkin Pro handstuk tot wel 3000 mJ (61.2 mJ/Pixel) niet-ablatieve energie per puls.

De niet-ablatieve Er:Glass 1540 nm laser dringt diep door in de huid, waarbij thermische schade wordt toegebracht aan het omliggende weefsel. Het genezingsproces rondom de gecoaguleerde kolommetjes wordt hierdoor in gang gezet, terwijl het epidermis in takt blijft. Het resultaat is nieuw dermaalweefsel en een zichtbaar jongere huid.

Dye-VL PRO

Indicaties: Vasculaire en gepigmenteerde laesies
Het smalbandige spectrum is optimaal voor het absorberen van hemoglobine, waardoor vasculaire laesies succesvol worden behandeld. Hoge absorbtie van melanine maakt dat deze golflengte ook geschikt is voor het verwijderen van pigmentvlekjes. Het nieuwe, verbeterde en gekoelde Dye-VL PRO handstuk is zeer krachtig en effectief. Door de 1 cm2 spot size, hoge piek power en intense koeling levert deze applicator zeer goede klinische resultaten.

ClearLift
Indicaties: Huidvernieuwing, inclusief huidverslapping en rimpels, goedaardige gepigmenteerde laesies en tatoeageverwijdering.
Het veelvuldig in de prijzen gevallen ClearLift handstuk is de meest veelzijdige Q-Switched Nd:YAG behandelmethode die vandaag de dag beschikbaar is. ClearLift levert in een nanoseconde intense pulsen aan het te behandelen gebied wat resulteert in een foto-akoestisch effect. Deze mechanische Q-switch actie is zeer effectief voor het verwijderen van tatoeages en hyperpigmentatie. De dermale wondjes, die gecontroleerd worden aangebracht met de pixel tip, bieden de ideale oplossing voor de behandeling van huidveroudering van het gezicht, de hals en het decollté.

ClearSkin
Indicaties: Acne, acnelittekens en goedaardige laesies
ClearSkin is de eerste technologie die een niet-ablatieve laser combineert met contactkoeling en vacuümtechnologie, waarmee acne vulgaris veilig en effectief behandeld wordt. De niet-ablatieve Er:Glass 1540 nm laser dringt diep door in de huid, waarbij thermische schade wordt toegebracht aan de talgklieren. Dit resulteert in het vernietigen van P. acne bacteriën en reductie van de talgproductie. Het epidermis blijft tijdens dit hele proces in takt.

Pixel Er:YAG 2940
Indicaties: Huidvernieuwing en littekens
Het Pixel Er:YAG handstuk is een zeer effectieve fractionele ablatieve laser met een golflengte van 2940 nm. Deze applicator verbetert aanzienlijk de teint, huidstructuur en elasticiteit, vermindert oppervlakkige pigmentatie en verkleint poriën. Met deze behandelmethode wordt de herstelperiode van de huid verkort en de huidvernieuwing versnelt.

LP Nd:YAG 1064nm
Indicaties: Vasculaire laesies, beenvaatjes, ontharing en Pseudofolliculitis Barbae
De 1064 nm golflengte dringt dieper door in de huid. Samen met de langere pulsduur is het mogelijk dieper liggende laesies snel en krachtig te behandelen. Dit is iets wat met andere, kortere golflengten niet kan. Het handstuk heeft een uniek open vizier met een laserpointer die het mogelijk maakt onderliggende bloedvaten zichtbaar te maken. Gelijktijdige contactkoeling, welke is geïntegreerd in de tip, koelt de huid tijdens de behandeling om het risico van bijwerkingen te beperken en de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt.

SPEED AFT
Indicaties: Ontharing
De Super Hair Removal (SHR) methode van Alma werkt door het geleidelijk opwarmen van de dermis tot een temperatuur die de haarfollikel uitschakeld waarna teruggroei van het haartje wordt voorkomen. Het omliggende weefsel wordt hierbij niet beschadigd. Door continu het handstuk te bewegen, de In-Motion™ techniek genoemd, wordt het huidoppervlak gelijkmatig behandeld. Dit levert aanzienlijk betere en egale resultaten.

NIR Face & Body
Indicaties: Huidverstrakking
De NIR module maakt gebruik van een krachtige golflengte uit het nabij-infrarode lichtspectrum en verwarmt hiermee veilig maar effectief de dermis. Door de dermale verhitting zal de huid een mooie jeugdige gloed krijgen. De behandeling is geheel pijnloos en voelt prettig aan. Door het thermisch verwarmen van de dermis wordt de aanmaak van collageenvezels en fibroblasten gestimuleerd met huidverstrakking en een mooie “glow” als resultaat.