AQ Cosmetics

AQ Skin Solutions werd opgericht in 2008 door Dr. Ahmed Al-Qahtani, immunoloog en uitvinder, die de meest innovatieve en effectieve benadering ontwikkelde om anti-inflammatoire cytokinen, interleukinen en groeifactoren te gebruiken om de genezing te bevorderen. Medisch onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer de formule correct is, de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren het potentieel biedt om het celverouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijk herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid, haarzakjes en vaginale wanden.

AQ Recovery Serum

Het Recovery Serum van AQ Skin Solution bevat de hoogste concentratie natuurlijke groeifactoren, proteoglycanen en glycosaminoglycanen. Het serum is selectief geformuleerd om de herstelperiode van klinische modaliteiten aan te vullen.

Neem voor meer informatie over dit product alvast een kijkje op aqskinsolutions.com.

AQ Advanced Hair Complex+

Het Advanced Hair Complex+ van AQ Skin Solutions is gemaakt om problemen met een verouderende hoofdhuid en haaruitval aan te pakken door gebruik te maken van gepatenteerde groeifactortechnologie. De geavanceerde formulering van AQ werkt door haar en hoofdhuid te beschermen met GF’s, actieve ingrediënten en fruitoliën om in goede conditie te blijven.

Neem voor meer informatie over dit product alvast een kijkje op aqskinsolutions.com.

AQ Vaginal Rejuvenation System

AQ Vaginal Rejuvenation System (VRS) is een hormoonvrij systeem dat tot doel heeft de vaginale celvernieuwing en -verjonging te vergroten. AQ Vaginal Rejuvenation System (VRS) is ontworpen om vaginale droogheid tegen te gaan en de vaginale wanden te verstevigen. Het maakt gebruik van gepatenteerde groeifactortechnologie om de smering te vergroten, de elasticiteit te verbeteren en mogelijk de opwinding te verbeteren.

Neem voor meer informatie over dit product alvast een kijkje op aqskinsolutions.com.

AQ Prodefine retouch

Prodefine Retouch is een injectable op recept die bedoeld is voor gebruik als tijdelijke filler voor het corrigeren van huidafwijkingen zoals rimpels of littekens. Het wordt ook aanbevolen voor pathologische aandoeningen zoals lipoatrofie die verband houden met infectie door HIV en antiretrovirale therapie.

Neem voor meer informatie over dit product alvast een kijkje op aqprodefine.com.

AQ Prodefine Ultra Deep

De Prodefine Ultra Deep is een Smart Filler die gepatenteerde technologie genaamd “Melody” gebruikt om de VEILIGSTE en BEST presterende hyaluronzuurvuller op de markt te creëren.

Neem voor meer informatie over dit product alvast een kijkje op aqprodefine.com.