Dermalux combineren

Led-fototherapie van Dermalux® is een veelzijdige behandeling die kan worden toegepast bij alle behandelprogramma’s voor huidproblemen, al dan niet leeftijdgerelateerd, voor corrigerende en preventieve doeleinden en voor onderhoud van de huid:

  • om de huid te versterken en voor te bereiden op invasieve en ablatieve procedures;
  • in combinatie met een al bestaande huidbehandeling om de resultaten te verbeteren en te versnellen;
  • als nabehandelingsprocedure om roodheid en irritatie te kalmeren;
  • als een doorlopende behandeling voor de gezondheid en het onderhoud van de huid.
Home
Waarom Dermalux
LED Fototherapie
Hoe werkt het?
Bewezen golflengtes
Dermalux combineren
Resultaten

Dermalux systemen

Flex
Tri-wave MD

Dermalux®-protocollen zijn eenvoudig te integreren en kunnen worden aangepast om tegemoet te komen aan de vereisten van elke individuele klant.

Een goede huidvoorbereiding is essentieel om de succesvolle uitkomst van meer geavanceerde en invasieve behandelingen te garanderen en om het risico op bijwerkingen zoals post-inflammatoire pigmentatie, littekenvorming, bacteriële infecties en trage genezing te helpen minimaliseren.

Het is bewezen dat door het toepassen van Dermalux voorafgaand aan een behandeling ter voorbereiding van de huid, de veerkracht en de immuniteit van de huid wordt verhoogd en cellen worden gevoed met een gemakkelijke toevoer van energie (ATP), wat het genezingsproces versnelt.

Bovendien is bewezen dat het toepassen van Dermalux na de behandeling zorgt voor vermindering van roodheid en irritatie, verlichting van ongemak, minimalisering van het risico op infecties en sneller herstel van blauwe plekken.

Dermalux kan worden gecombineerd met procedures zoals peelings, microdermabrasie, microneedling, mesotherapie, PRP, radiofrequentie, laser/IPL en behandelingen met injectables. Het bevordert ook de resultaten van meer traditionele gezichtsbehandelingen.

Het is met name effectief bij ‘skin resurfacing’-procedures waarbij oppervlakkige lagen van de opperhuid worden verwijderd. Dode huidcellen creëren een oneffen oppervlak, waardoor de reflectie van licht wordt verhoogd. Het creëren van een glad en meer homogeen oppervlak zorgt voor betere lichtabsorptie en betere resultaten.

Dermalux vervangt geen bestaande behandelingen. Uit ervaring is echter wel gebleken dat bij het combineren van skin needling en led-fototherapie dezelfde en zelfs betere resultaten kunnen worden verkregen dan bij IPL-huidverjonging, zonder de risico’s, kosten en hersteltijd daarvan. Omdat Dermalux een gezonde huid van binnenuit opbouwt, complementeert dit andere behandelingen die werkzaam zijn op basis van andere mechanismen.

Het creëren van een ‘Signature’- of Red Carpet-behandeling waarbij bijvoorbeeld resurfacing-modaliteiten, radiofrequentie en Dermalux worden gecombineerd, is ook een populaire niet-invasieve behandelkeuze.

Voorafgaand aan de behandeling met Dermalux kunnen bepaalde topische producten lokaal op de huid worden aangebracht. Het is bewezen dat onzichtbaar infrarood 830 nm de permeabiliteit van de cel verbetert, wat de penetratie van producten bevordert. Rood 633 nm verhoogt het cellulaire metabolisme, wat ervoor zorgt dat ingrediënten sneller worden geactiveerd.

Vanuit een klantperspectief bezien biedt led-fototherapie een ontspannende en stimulerende ervaring na meer invasieve procedures die ongemak kunnen veroorzaken. Vanuit klinisch oogpunt leidt dit tot betere resultaten en vanuit commercieel oogpunt verbetert dit de algemene klantervaring en geeft het de klant een reden om snel terug te komen voor vervolgbehandelingen met Dermalux.

Plan een demo