Dermalux Compact
Home
Waarom Dermalux
LED Fototherapie
Hoe werkt het?
Bewezen golflengtes
Dermalux combineren
Resultaten

Dermalux systemen

Tri-wave
Flex
Compact
Tri-wave MD

Wanneer ruimte een probleem is, is de Compact ideaal. Dit apparaat is een tafelmodelversie van de Tri-Wave en beschikt over dezelfde led-specificatie.

Het Tri-Wave Compact-systeem levert de klinisch bewezen golflengten blauw 415 nm, rood 633 nm en onzichtbaar infrarood 830 nm via gepatenteerde leds om een gerichte en geoptimaliseerde penetratie van licht in de huid te garanderen. De Dermalux Simultane Modus-behandeling maakt het mogelijk om alle drie de golflengten te leveren als individuele of als multi-golflengtebehandelingen voor maximale huidverbeterende resultaten.

Het Compact-systeem beschikt over vooraf ingestelde behandelprogramma’s voor een reeks specifieke huidaandoeningen, combinatiebehandelingen en protocollen voor nabehandeling. Elk vooraf ingesteld programma bestaat uit een behandelsessie van 20 minuten en 10 minuten nabehandeling. Er is ook een aanpasbare programma-instelling voor protocollen op maat met een tijdsduur van 1 tot 30 minuten.

Dankzij de flexibele positionering van de led-kop kunnen behandelingen in een zittende of liggende positie worden uitgevoerd.

  • Tafelmodelsysteem, ideaal wanneer ruimte een probleem is
  • Tri-Wave behandelkop met 5 led-panelen
  • Vooraf ingestelde programma’s voor huidspecifieke aandoeningen
  • Gepatenteerd volledig geautomatiseerd compact ontwerp
  • Multi-positionering voor zittende en liggende behandelingen
Plan een demo