Dermalux Tri-Wave
Home
Waarom Dermalux
LED Fototherapie
Hoe werkt het?
Bewezen golflengtes
Dermalux combineren
Resultaten

Dermalux systemen

Tri-wave
Flex
Compact
Tri-wave MD

De Dermalux-systemen zijn uniek en ontworpen om de meest innovatieve en technisch geavanceerde behandeling met led-fototherapie te bieden die er is. Door de combinatie van de specialistische kennis, onafhankelijke expertise binnen de sector, on-site training en doorlopende klantenondersteuning, is Dermalux wereldleider geworden in led-fototherapie.

De wereldwijde bestseller, de Tri-Wave, is een vrijstaand led-systeem voor behandeling van zowel het gezicht als het lichaam. De innovatieve Tri-Wave-technologie maakt het mogelijk om drie klinisch bewezen golflengtes afzonderlijk of in combinatie te leveren voor krachtige en duurzame autonome resultaten.

Het Tri-Wave-systeem levert klinisch bewezen golflengten blauw 415 nm, rood 633 nm en onzichtbaar infrarood 830 nm via gepatenteerde leds om een ​​gerichte en geoptimaliseerde penetratie van licht in de huid te garanderen. De Dermalux Simultane Modus-behandeling maakt het mogelijk om alle drie de golflengten te leveren als individuele of als multi-golflengtebehandelingen voor maximale huidverbeterende resultaten.

Het Tri-Wave-systeem beschikt over vooraf ingestelde behandelprogramma’s voor een reeks specifieke huidaandoeningen, combinatiebehandelingen en protocollen voor nabehandeling. Elk vooraf ingesteld programma bestaat uit een behandelsessie van 20 minuten en 10 minuten nabehandeling. Er is ook een aanpasbare programma-instelling voor protocollen op maat met een tijdsduur van 1 tot 30 minuten.

Het lichtgewicht ergonomische ontwerp met wielen maakt de Tri-Wave gemakkelijk verplaatsbaar. De behandelkop met acht led-panelen heeft een geautomatiseerde hoogteregeling voor eenvoudige positionering en klantcomfort.

  • Volledige dekking dankzij de behandelkop met acht ‘wrap around’ led-panelen
  • Optioneel vlak led-behandelpaneel voor grotere lichaamsgebieden
  • Gecombineerde bewezen golflengten binnen een enkele behandelkop
  • Vooraf ingestelde programma’s voor huidspecifieke aandoeningen
  • Ergonomisch design met geautomatiseerde positioneringsregeling
Plan een demo