Menu

klinisch bewezen golflengten

Dermalux LED gebruikt 3 klinisch bewezen golflengten

In de Dermalux LED-systemen worden alleen de meest klinisch bewezen, toonaangevende golflengten gebruikt die wetenschappelijk zijn onderbouwd. Blauw (415nm), Rood (630nm) en NIR (830nm) golflengten worden geleverd via onze unieke Dermalux LED-technologie. Deze golflengten zijn veilig en leveren een geoptimaliseerde intensiteit die zorgt voor een effectieve activering van beoogde cellen.

Voor maximale resultaten maakt Dermalux het op unieke wijze mogelijk om deze klinisch bewezen golflengten zowel enkel als gecombineerd in te zetten en zo meerdere indicaties in elke sessie aan te pakken. Deze unieke mogelijkheid breidt het scala aan beschikbare behandelingsopties uit en zorgt voor superieure resultaten met een kortere behandeltijd.

DERMALUX LED BLAUW licht 415NM

BELANGRIJKSTE ACTIE: ANTIBACTERIEEL
Blauw 415nm licht is de meest bewezen golflengte om de bacteriën die acne veroorzaken te vernietigen en de huid te verbeteren, terwijl het is zacht voor de huid. De krachtige antibacteriële werking heeft ook een kalmerend effect om roodheid en ontstekingen te verminderen.

DERMALUX ROOD licht 633NM

BELANGRIJKSTE ACTIE: VERJONGEND
Rood licht 633nm geeft celenergie een boost en hierdoor versnelt het herstel en vernieuwing van de cellen, stimuleert het de collageensynthese, verhoogt het de hydratatie en verbetert het de bloedsomloop. Hiermee worden de zichtbare tekenen van veroudering teruggedraaid. Ideaal voor het herstellen van vitaliteit en glans.

DERMALUX LED
NIR Licht 830NM

BELANGRIJKSTE ACTIE: WONDGENEZING
NIR licht 830nm richt zich op de diepere cellen en activeert het wondgenezingsproces, kalmeert roodheid en huidirritatie, vermindert pigmentatie en bevordert een gezonde huid. Gecombineerd met rood licht 633nm biedt de behandeling geavanceerde verjongingsvoordelen.

DERMALUX LED
TRI-WAVE THERAPIE

BELANGRIJKSTE ACTIE:
BEHANDELT MEERDERE INDICATIES

Dermalux LED-systemen zijn de ENIGE LED-lampen die alle 3 de golflengten kunnen combineren in 1 behandeling en tegelijkertijd een constant optimale vermogen leveren voor superieure en duurzame resultaten.

3 klinisch en wetenschappelijk bewezen golflengten
3 klinisch en wetenschappelijk bewezen golflengten
X