Menu

Opleiding

Onderwijs is de sleutel tot uw succes

We zetten ons in voor professionele ontwikkeling door voortdurende klinische opleiding en training te bieden om de beste praktijken, het leveren van veilige, consistente resultaten en voortdurende behandeling en zakelijk succes te garanderen.

Alle grotere Dermalux LED-apparaten bevatten gecertificeerde training op locatie die een uitgebreide theoretische, klinische, praktische en commerciële leerervaring biedt. Flex MD gecertificeerde training is alleen online beschikbaar.

Alle professionals van Dermalux hebben toegang tot virtuele educatieve webinars van The Dermalux Academy, online evenementen en doorlopende ondersteuning.

De Dermalux Academy

De Dermalux Academy is toegankelijk voor alle professionele Dermalux-gebruikers wereldwijd en biedt gratis educatieve klinische en zakelijke webinars, online masterclasses en maandelijkse virtuele trainingssessies. Gastsprekers zijn onder meer bedrijfsleiders, branche-experts en Dermalux-ambassadeurs die deskundige kennis en ervaring delen om klinische en commerciële ontwikkeling en succes te stimuleren. Binnenkort is ook ons ​​nieuwe online opleidingsportaal beschikbaar.

BEKIJK ONZE MEEST POPULAIRE EDUCATIEVE WEBINARS TOT NU TOE

LED PHOTOTHERAPY – FACT V FICTION?

INTEGRATING DERMALUX FOR BEST PRACTICE

THE DERMALUX DIFFERENCE – BETTER TREATMENT OUTCOMES WITH DERMALUX

A FOUNDATION TO SUCCESSFUL AESTHETIC PRACTICE – YOUR QUESTIONS ANSWERED

PERFECTING THE PATIENT JOURNEY

Word een Dermalux professional

X