Wereldleiders in led-fototherapie

Dermalux is een wereldwijd toonaangevend en vertrouwd Brits merk voor professionele led-fototherapie dat al meerdere malen werd bekroond. Het merk werd verkozen tot ‘Beste Britse fabrikant 2018’ en was bij de Britse Aesthetic Awards vijf jaar achtereen ‘Britse behandeling van het jaar’. Dermalux combineert klinisch bewezen golflengten van het licht met de baanbrekende gepatenteerde led-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren voor een breed scala aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Dermalux revitaliseert een doffe en vermoeide huid door huidcellen onmiddellijk te voorzien van energie, en wordt daarom geprezen als de perfecte boost van de huid. Een behandelingsreeks biedt langdurige resultaten en is gericht op het stimuleren van de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid om een gezond ogende huid te bevorderen, celvernieuwing te versnellen en een reeks van huidproblemen op te lossen.

Een geweldige huid komt niet vanzelf. Ontdek de voordelen van Dermalux en hoe deze bekroonde behandeling de huid kan transformeren.

Home
Waarom Dermalux
LED Fototherapie
Hoe werkt het?
Bewezen golflengtes
Dermalux combineren
Resultaten

Dermalux systemen

Flex
Tri-wave MD

Dermalux Flex

Meer informatie

Dermalux Tri-Wave MD

Meer informatie

Meer weten over Demalux LED?

Op de website van Dermalux vindt u het complete gamma aan producten met uitgebreide informatie.

Bezoek Website

Heeft u al vragen op opmerkingen over het product of wilt u een demo inplannen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact Opnemen