Menu

De golflengten

DE KRACHT VAN LICHT

Dermalux Systems gebruikt alleen de meest klinisch bewezen, toonaangevende golflengten, ondersteund door de wetenschap Klinisch bewezen Blue 415nm, Red 633nm en Near Infrared 830nm golflengten worden geleverd via onze unieke LED-technologie met veilige en geoptimaliseerde intensiteiten voor effectieve activering van doelcellen.

Voor maximale resultaten maakt Dermalux het op unieke wijze mogelijk deze bewezen golflengten te leveren als behandelingen met één of meerdere golflengten om meerdere indicaties in elke sessie aan te pakken. Deze unieke mogelijkheid breidt het scala aan beschikbare behandelingsopties uit en zorgt voor superieure resultaten met een kortere behandeltijd.

DERMALUX BLAUW 415NM

BELANGRIJKSTE ACTIE: ANTI-BACTERIAAL
Blauw 415nm is de meest bewezen golflengte om de bacteriën die acne veroorzaken te vernietigen en de huid te verbeteren, terwijl het zacht voor de huid is. Krachtige antibacteriële werking heeft ook een kalmerend effect om roodheid en ontsteking te verminderen.

DERMALUX ROOD 633NM

BELANGRIJKSTE ACTIE: VERJONGEND
Rood 633nm laadt celenergie op om herstel en vernieuwing te versnellen, de collageensynthese te stimuleren, de hydratatie te verhogen en de bloedsomloop te verbeteren om de zichtbare tekenen van veroudering terug te draaien. Ideaal voor het herstellen van vitaliteit en glans.

DERMALUX NABIJ INFRAROOD 830NM

BELANGRIJKSTE ACTIE: WONDGENEZING
Nabij infrarood (NIR) 830nm richt zich op diepere cellen om het wondgenezingsproces te activeren, roodheid en irritatie te kalmeren, pigmentatie te verminderen en een gezonde huid te bevorderen. Combineer met rood 633nm voor geavanceerde verjongingsvoordelen.

DERMALUX
TRI-WAVE
THERAPIE

BELANGRIJKSTE ACTIE:
BEHANDELT MEERDERE INDICATIES

Dermalux zijn de ENIGE LED-apparaten die alle 3 de golflengten tegelijk leveren met het optimale vermogen voor superieure en duurzame resultaten.

X