Menu

LED-behandeling

EEN BEHANDELING VOOR IEDEREEN

Dermalux is klinisch bewezen en gecertificeerd voor de behandeling van een breed scala aan medische en cosmetische huidaandoeningen, en levert een unieke combinatie van blauwe 415nm, rode 633nm en nabij infrarode 830nm golflengten om een gezonde huid en huidverjonging te bevorderen, genezing te versnellen en problematische huidaandoeningen te verhelpen voor het gezicht en lichaam.

KLINISCH BEWEZEN BEHANDELING

ANTI-AGEING EN HUIDVERJONGING
ACNE: MILD, MATIG, ERG
PIGMENTATIE INCLUSIEF MELASMA
ROODHEID
HUIDIRRITATIES EN -ONTSTEKINGEN
PSORIASIS
WONDGENEZING EN NIEUWE LITTEKENS
PIJNVERLICHTING: SPIEREN EN GEWRICHTEN

ESSENTIëLE HUIDBEHANDELING

LED-fototherapie wordt erkend als een essentiële huidverzorgingsbehandeling vanwege de rol die LED-therapie heeft in het bevorderen en behouden van een optimale huidconditie. Dermalux biedt unieke regeneratieve en herstelvoordelen en zorgt voor meer succesvolle resultaten bij ontstekingsaandoeningen. Door het niet-invasieve karakter is LED-therapie het hele jaar door veilig voor alle huidtypes.

VEELZIJDIGE BEHANDELING

Dermalux kan op verschillende manieren worden geïntegreerd in het behandeltraject; als een gerichte stand-alone therapie, een snelle huidoppepper, een op maat gemaakt combinatieprotocol, als preparatie van de huid op een vervolgbehandeling , herstel van de huid na een (minimaal) invasieve behandeling en als onderdeel van een doorlopend huidgezondheidsprogramma.

COMBINATIE BEHANDELING

Dermalux kan veilig worden geïntegreerd met vele procedures, waaronder (minimaal) invasieve huidverjongingsbehandelingen, needling , mesotherapie, radiofrequentie, laser/IPL en injectables. LED-therapie stimuleert het celmetabolisme wat resulteert in superieure behandelresultaten, sneller herstel en verkort de herstelperiode met wel 50%. Het zal ook de resultaten van meer traditionele gezichtsbehandelingen bevorderen.

CONTACTLOZE BEHANDELING

Dermalux-apparatuur is de perfecte contactloze behandelingsoplossing die kan worden gepromoot als een hygiënische en handsfree optie voor klanten in overeenstemming met de richtlijnen voor sociale afstand van COVID-19.

VEELZIJDIGE BEHANDELING

VERWACHTE RESULTATEN MET DERMALUX

Vanwege de kracht en prestaties van Dermalux LED-technologie is in de meeste gevallen zichtbare verbetering te zien na een enkele sessie (afhankelijk van indicatie en ernst). Maar zoals bij veel procedures, zijn de resultaten cumulatief en treden blijvende resultaten op in de loop van de behandelingen.

Verwacht na een enkele sessie een verbetering van de huidskleur, hydratatie en vitaliteit, terwijl stimulatie van belangrijke cellulaire processen in de loop van de tijd langdurigere resultaten oplevert. Voor inflammatoire huidaandoeningen biedt Dermalux onmiddellijke verlichting van roodheid en irritatie.

Het is bewezen dat het gebruik van Dermalux als voorbereiding van de huid op meer invasieve procedures de veerkracht en immuniteit verhoogt en er ook voor zorgt dat cellen worden gevoed met een directe toevoer van energie (ATP) en zo het genezingsproces versnelt.

Dermalux inzetten als nabehandeling helpt aanzienlijk om erytheem en zwelling te verminderen, het genezingsproces te versnellen, blauwe plekken sneller te laten verdwijnen, het risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie te minimaliseren en de herstelperiode met gemiddeld 50% te verkorten.

Na een Dermalux-kuur kunnen de resultaten kunnen enkele maanden aanhouden. Regelmatige onderhoudsbehandelingen worden echter aangeraden om de resultaten te verlengen als onderdeel van een doorlopend huidgezondheidsprogramma.

X