Menu

Onze technologie

AANGEDREVEN DOOR INNOVATIE,
LED DOOR RESULTATEN

Als pioniers in het vakgebied gaat Dermalux verder dan de huidige kennis om de toekomst van op energie gebaseerde technologie vandaag te realiseren. De uitgebreide ervaring en expertise in productontwerp, ontwikkeling, engineering en software stelt Dermalux in staat om conventionele technologische grenzen te verleggen naar apparaten van de volgende generatie die de specificaties van elk ander LED-fototherapiesysteem op de wereldmarkt overtreffen. Zij streven ernaar om het beste beter te maken, terwijl ze trouw blijven aan wat bewezen is en blijven klantgericht.

DIT IS NIET ALLEEN LED, DIT IS DERMALUX LED

Dermalux is lichtjaren vooruit. De apparaten zijn baanbrekend qua ontwerp en zijn uniek ontwikkeld om de meest krachtige, efficiënte en effectieve fototherapiebehandeling te leveren die er is.
Ze gebruiken geen “kant-en-klare” LED’s zoals die worden gebruikt door apparaten van concurrenten. Geen enkel ander apparaat ter wereld maakt gebruik van Dermalux LED-technologie. Geen enkel ander LED-apparaat komt in de buurt.

PHOTON RICH DELIVERY (PRD)

Optimale fotonische energie geleverd met de precieze piekgolflengte in de beoogde chromofoor zorgt voor maximale celactivering met bewezen resultaten. De op maat gemaakte high-power LED’s met enkele golflengte zijn geconfigureerd om meer fotonen aan het behandelingsgebied te leveren dan enig ander LED-apparaat dat beschikbaar is.

PRECIEZE BEWEZEN GOLFLENGTES

Dermalux LED’s zijn de beste in hun klasse. Het ‘binning’-proces is gedurende vele jaren verfijnd tot een piekemissietolerantie van +/- 2 nm. Dit zorgt ervoor dat gerichte energie alleen wordt geleverd op de beoogde golflengte voor een optimale absorptie van licht. Veel LED-apparaten van concurrenten hebben een maximale emissietolerantie tot +/- 50 nm, waardoor veel van de lichtenergie wordt verspild.

GELIJKTIJDIGE MODALITEIT BEHANDELING (CMT)

Dermalux is het enige beschikbare LED-apparaat met de mogelijkheid om 3 gelijktijdige golflengten te leveren, elk met de optimale intensiteit met behoud van een stabiele energie-output. Golflengten kunnen worden geleverd als enkelvoudige of gelijktijdige protocollen om meerdere chromoforen te targetten voor een verhoogde werkzaamheid en kortere behandelingstijd.

GERICHTE LICHTTECHNOLOGIE (TLT)

Gepatenteerde geïntegreerde optica maakt een gerichte en geconcentreerde levering van fotonenenergie aan het doelgebied mogelijk om zo verspilde lichtenergie te elimineren. TLT biedt de precisie voor optimale lichtabsorptie en bevordert traditionele groothoek-LED’s die het licht verspreiden.

TOPPRESTATIE

In vergelijking met apparaten van concurrenten leveren Dermalux LED’s gerichte energie met een hogere piekintensiteit en een smalle bandbreedte. Deze doelprecisie zorgt ervoor dat er meer fotonen per seconde worden afgegeven op de beoogde golflengte voor betere en snellere klinische resultaten.
Standaard LED’s hebben een bredere bandbreedte met een lagere piekintensiteit. Hoewel de geleverde energie vergelijkbaar kan zijn met Dermalux LED’s, kunnen de cellen dit licht niet zo effectief absorberen en kunnen verspilde fotonen leiden tot verhoogde huidverwarming.

UITZONDERLIJKE EFFICIËNTIE

Thermisch beheer is de sleutel tot het behoud van een uniform optisch vermogen tijdens de behandeling. Dermalux LED’s zijn uitzonderlijk efficiënt en maken gebruik van unieke thermische beheertechnologie om de LED-temperatuur te regelen voor een intensievere energiebehandeling. Apparaten van concurrenten worden in de loop van de behandeling steeds heter. Verhoogde warmte resulteert in verminderd optisch vermogen en verminderde resultaten.

UNIFORME LEVERING

Dermalux luifelstijl levering is ontworpen om te worden gebruikt op een minimale afstand van 25 mm om optische uniformiteit van licht en gelijkmatige fotonverdeling te garanderen. Apparaten met een laag vermogen moeten dicht bij de huid worden geplaatst, wat een niet-uniform hot spot-effect kan veroorzaken.

EIGEN PATROON

Onze unieke LED-formatie zorgt voor optimale optische uniformiteit voor een gelijkmatige verdeling van de golflengte over het beoogde behandelingsgebied. Kortom, met Dermalux levert u simpelweg betere resultaten.

X