Wat is EarWell?

EarWell is een klinisch getest medisch product dat wordt aangebracht rondom de oren van je kindje enkele dagen na de geboorte. Het wordt gemiddeld 4 tot 6 weken gedragen. Aan het einde van de behandeling hebben de oren van je kindje een normale vorm.

Voor het aanbrengen van EarWell is geen narcose, sedatie of pijnstilling nodig, want het dragen van EarWell is niet pijnlijk. Het is niet invasief en niet chirurgisch en het belangrijkste – het werkt!

Waarom EarWell?

Oorafwijkingen komen frequent voor bij baby’s. Dit kan op latere leeftijd tot cosmetische bezwaren leiden.
Behalve een cosmetisch bezwaar, kan het ook de psychologische en emotionele ontwikkeling van je kindje beïnvloeden. Studies laten zien dat kinderen met gezichtsafwijkingen, met name oorafwijkingen vaker gepest worden.
Het gevolg is dat veel oorafwijkingen rond het 6e levensjaar operatief gecorrigeerd moeten worden. De correctie van deze afwijkingen zijn vaak technisch lastig, geven littekens en leiden niet altijd tot een optimaal esthetisch resultaat.

EarWell kan er voor zorgen dat dit voorkomen wordt. Voor EarWell werken wij samen met plastisch chirurg Michelle Feijen van EarWell Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.earwell.nl

Een klinisch getest medisch product
EarWell werd in meer dan 250 klinische in vivo-behandelingen toegepast en heeft een slagingspercentage van meer dan 90%. Dat maakt EarWell de meest voor de hand liggende behandelingsoptie.

Voorkomende afwijkingen aan de oren, waarbij EarWell kan leiden tot een verbetering zijn:

  • Stahl’s oor / Elfen oor
  • Beker oor
  • Ontbrekende Helix ring
  • Satyr oor
  • Afstaand oor / Flap oor
  • Opgerolde oren (Tanzer Type I)

Eén behandelingsprotocol
EarWell maakt correctie van de meeste oormisvormingen mogelijk met één algemeen behandelingsprotocol.

Meer Weten over EarWell oorcorrectie?

www.earwell.nl

Op de website van EarWell vindt u uitgebreide informatie.

Bezoek Website

Heeft u al vragen op opmerkingen over het product, dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact Opnemen