Endolift® van Eufoton

Ben je als behandelaar op zoek naar een veilige en effectieve oplossing om de huid van je patiënten te verjongen op een minimaal invasieve manier? Dan is de Endolift® van Eufoton de oplossing waar je naar op zoek bent. 

Met trots introduceren wij in de Beneluxmarkt deze innovatieve, minimaal invasieve medische laserbehandeling die gebruik maakt van de kracht van Eufoton’s revolutionaire Lasemar® 1500-technologie.

De wetenschap achter Endolift®

Endolift® maakt gebruik van speciaal ontwikkelde fibers die, op een minimaal invasieve manier, onder de huid in de oppervlakkige hypodermis ingebracht worden. Er zijn geen incisies vereist voor deze procedure. De fibers, die na de behandeling verwijderd worden, creëren microtunnels langs de anti-zwaartekrachtvectoren. Via de fiber bereikt de laser, met golflengte 1470nm, het onderhuidse weefsel. Door vervolgens de fiber heen en weer te bewegen wordt het vet weggesmolten en de huid verstrakt.

Eufoton biedt een scala aan verschillende radiale en bare fibers, variërend van 200 tot 600 micron. Deze zijn geschikt voor de behandeling van verschillende gebieden met verschillende behandeltechnieken.

Bare fiber

Radial fiber

Geen hersteltijd, minimaal invasief: alleen optimale bewezen resultaten

In tegenstelling tot traditionele chirurgische ingrepen heeft de Endolift-behandeling minimaal tot geen hersteltijd. Het geheim van dit succes ligt in de ideale golflengte van 1470 nm van de Lasemar® 1500. Dit is de perfecte golflengte voor de interactie met water en vet en activeert neo-collagenese en metabole functies in de extracellulaire matrix. Het resultaat? Huidretractie (reductie van vetweefsel) en -verstrakking die je klanten er jeugdig uit laat zien en ze jeugdig laat voelen.

De voordelen van Endolift® in een oogopslag

Voor degenen die een werkelijk transformerende ervaring zoeken, overweeg Lasemar® 1500 te combineren met Alma Hybrid™, een fractionele, niet-ablatieve laserbehandeling. De synergie van deze twee methodes staat garant voor nog betere en mooiere resultaten. Wanneer je kiest voor BlooMEDical, dan kies je voor een samenwerkingspartner die samen met jou naar de beste oplossingen zoekt die passen bij jou als professional en aansluiten bij de behoeften van jouw patiënten. Minimaal invasieve laserbehandelingen hebben de toekomst. Wij hebben de kennis en kunde in huis om jou te begeleiden bij elke stap. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een live demonstratie.

Voor en na foto’s

01-Voor01-Na

Photos Courtesy of Fabrizio Briganti, MD

02-Voor02-Na

Photos Courtesy of Dinko Kaliterna, MD

03-Voor03-Na

Photos Courtesy of Yuki Shimizu, MD

04-Voor04-Na

Photos Courtesy of Marija Boskovic, MD

5-Voor5-Na

Photos Courtesy of Rafael Spagnuolo, MD

06-Voor06-Na

Photos Courtesy of Marija Boskovic, MD