Ervaring

Tulip heeft ruim 24 jaar ervaring in de ontwikkeling en fabricage van producten voor het oogsten en herinjecteren van vet. Deze toewijding vormt de basis voor waarom Tulip over de hele wereld wordt gevraagd door de leiders in de industrie voor liposuctie en lipofilling instrumenten.

Voor artsen en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in het oogsten en injecteren van vet, blijkt Tulip een waardevolle partner te zijn. In de loop der jaren heeft Tulip op ongekende manieren haar stempel gedrukt op de wereld door middel van het bevorderen van liposuctie en lipofilling instrumentarium . Als uitvinder van de gepatenteerde SuperLuerLok hub, en de gepatenteerde CellFriendly  technologie, was Tulip het eerste bedrijf dat de liposuctie en lipofilling technologie ontwikkelde om cellen te behouden.

Tulip is beloond voor zijn focus doordat er miljoenen Tulip producten worden gebruikt door chirurgen, artsen en onderzoekers over de hele wereld – meer dan enig ander merk. Of het nu net geoogst vet gebruikt wordt voor het lipofilling van het lichaam , micro vet voor lipofilling van het gelaat, nano vet voor oppervlakkige oneffenheden en littekenverbetering of Picofat voor de regeneratie; Tulip instrumentarium levert de voordelen van vet aan miljoenen mensen.

NanoTransfer

Introductie van de gepatenteerde Tulip NanoTransfer.  Dit gepatenteerde gesloten systeem helpt grote vetcellen om te zetten naar nano vetparticels zodat het makkelijk te injecteren is door een 27g en 30g naald. Tulip’s NanoTransfer – tilt lipofilling naar een nano niveau!

Tulip GEMS
Disposable liposuctie & lipofilling canules

technologie is nu beschikbaar in premium, pre-gesteriliseerde, voor eenmalig gebruik instrumenten met de gepatenteerde SuperLuerLok. Tulip GEMS zijn steriel, disposable liposuctie instrumenten om het risico op kruisbesmetting te elimineren terwijl er geen concessies worden gedaan in prestaties. Tulip GEMS glijden gemakkelijk door het weefsel en zijn bestand tegen verstopping.

Tulip Emulsifiers

De Tulip emulsifiers standaardiseert de structuur van de geoogste weefsel voor gemakkelijke en vlotte intradermale injectie met een 23g naald.

Tulip Crowns

Een klein apparaat met een enorme impact – Tulip Crowns verandert het centrifugeren. De Crown is bedoeld om de inhoud van de spuit in een nagenoeg anaërobe atmosfeer te houden tijdens het centrifugeren. Bevestig eenvoudigweg een crown op de zuiger, oogst, dan draai de zuiger uit. The Crown heeft ook een bonus, een zelf sealende rubberen afdichting voor het nagenoeg steriel oogsten van de inhoud, van elke gewenste laag, van het gecentrifugeerd weefsel.

Meer Weten over Tulip Instrumentarium?

Op de website van Tulip vindt u het complete gamma aan producten met uitgebreide informatie.

Bezoek Website

Heeft u al vragen op opmerkingen over het product, dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact Opnemen