Waarom kiezen voor led-fototherapie van Dermalux®?

De bekendheid met en de vraag naar led-fototherapie is aanzienlijk toegenomen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende toepassingen, variërend van professionele systemen in de kliniek tot draagbare apparaten en apparaten voor thuisgebruik.

Leds aangebracht in een gezichtsmasker worden steeds populairder, waarschijnlijk vanwege de lage investering en de draagbaarheid van de systemen.

De blijvende populariteit van Dermalux® als resultaatgerichte, niet-invasieve behandelkeuze is echter voornamelijk te danken aan de klinische werkzaamheid, veelzijdigheid, kwaliteit, veiligheidsprofiel en het ongeëvenaarde rendement die de systemen bieden.

Home
Waarom Dermalux
LED Fototherapie
Hoe werkt het?
Bewezen golflengtes
Dermalux combineren
Resultaten

Dermalux systemen

Flex
Tri-wave MD

MEERMALEN BEKROONDE BEHANDELING

Dermalux® is vier jaar achtereen uitgeroepen tot ‘Behandeling van het jaar’ en wereldwijd beschikbaar in meer dan zevenhonderd esthetische klinieken, spa’s en schoonheidssalons. Het is het toonaangevende, internationaal erkende en meermaals bekroonde merk voor led-fototherapie.

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN

Dermalux® Tri-Wave-systemen combineren blauw 415 nm, rood 633 nm en onzichtbaar infrarood 830 nm, de internationaal meest erkende en klinisch bewezen golflengten voor led-fototherapie.

De Dermalux-systemen beschikken over vooraf ingestelde behandelprogramma’s voor een reeks specifieke huidaandoeningen, combinatiebehandelingen en protocollen voor nabehandeling. Elk vooraf ingesteld programma levert een specifieke combinatie van golflengten in een geoptimaliseerde dosering die is afgestemd op de individuele huidconditie. Het is bewezen dat het gelijktijdig leveren van behandelingen met verschillende golflengten de effectiviteit verhoogt en de resultaten versnelt.

De ‘beste praktijk’-technieken voor de Dermalux®-behandeling zijn gebaseerd op intercollegiaal getoetste protocollen, onafhankelijk klinisch bewijsmateriaal, casestudies in samenwerking met klanten en de Dermalux interne adviesraad die bestaat uit een groep toonaangevende onafhankelijke experts uit de sector.

LEIDENDE TECHNOLOGIE

Dermalux®-systemen maken gebruik van de nieuwste generatie Light Emitting Diode-technologie (led) om precieze technische parameters te leveren in een speciale, doelgerichte configuratie om een optimale absorptie van licht in de huid te garanderen. Het leveren van gerichte lichtenergie is de sleutel tot het bereiken van de beste resultaten met led-fototherapie.

De op maat gemaakte leds zijn uniek ontworpen voor optimaal vermogen, stabiliteit en levensduur, om het meest nauwkeurige en efficiënte led-systeem op de markt te kunnen garanderen. Een investering in Dermalux® is een investering voor het leven en het ontwerp en de productie in het VK bieden een extra kwaliteitsgarantie.

MAXIMALE VEILIGHEID

Vanwege de athermische en atraumatische aard van led-fototherapie is Dermalux® een veilige behandeling die het hele jaar door kan worden uitgevoerd en gunstig is voor alle huidtypen en huidaandoeningen.

Veel traditionele esthetische procedures werken volgens het principe van het creëren van ‘gecontroleerd trauma’ om verandering in de huid teweeg te brengen. Deze behandelingen hebben echter een hoger risico op bijwerkingen, langere herstelperiode en een bepaalde mate van ongemak voor de klant.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling wordt bij led-fototherapie de celschadedrempel niet overschreden. Daarom is er geen risico op verbranding of een reactie die onomkeerbaar zou zijn. Het risico op een lichtgevoelige reactie is minimaal en is altijd van voorbijgaande aard.

VEELZIJDIG

Dermalux® biedt een breed scala aan toepassingen en kan eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande behandelingen om de huid voor te bereiden en te conditioneren, behandelresultaten te verbeteren en te versnellen, irritatie te verminderen en downtime na de procedure te minimaliseren. Vanwege de hoge mate van veiligheid is de reikwijdte en veelzijdigheid van led-fototherapie groter dan bij veel andere geavanceerde huidbehandelingen.

Het slechts 20 minuten durende Dermalux® Photofacial-protocol heeft dit alternatief tot een populaire ‘expres’-behandeling gemaakt, en klanten kunnen tijdens een Dermalux®-sessie alleen worden gelaten om te ontspannen. Behandelaars hebben geen medische kwalificatie nodig.

Led-fototherapie van Dermalux® biedt allerlei mogelijkheden voor pakketbehandelingen en promoties. Van losse behandelingen en combinatiepakketten tot onderscheidende gezichtsbehandelingen: Dermalux® blijft een succesvolle en populaire keuze voor bedrijven en hun klanten.

ONGEËVENAARDE COMMERCIËLE VOORDELEN

Vanuit commercieel oogpunt wordt Dermalux® erkend als een van de meest rendabele en gemakkelijk te integreren behandelingen.

Dermalux® vormt de basis voor elke ‘behandelingsreis’ van een klant, als onderdeel van een corrigerend, preventief en doorlopend totaalprogramma voor onderhoud van een gezonde huid. Het biedt nieuwe omzet- en upsellmogelijkheden, stimuleert vervolgbehandelingen en bevordert de klantenbinding. Sommige klanten hebben zelfs gemerkt dat het verslavend kan werken!

Zonder verbruiksgoederen en met minimale bedrijfskosten is dit een veilige, eenvoudige en resultaatgerichte behandeling met een uitzonderlijk rendement.

TRAINING EN ONDERSTEUNING

Als klant van Dermalux® ontvangt u een deskundige training op locatie voor uw hele team, dat bestaat uit een uitgebreid trainingshandboek en protocollen waarin naast de theorie ook de commerciële en operationele aspecten van de behandeling aan de orde komen. We bieden ook vragenlijsten en toestemmingsformulieren voor uw klanten.

Het Dermalux®-pakket omvat technische ondersteuning en we zijn altijd beschikbaar om kennis en advies te bieden wanneer u dit nodig hebt.

MARKETING VOOR UW KLANTEN

Om snel rendement op uw investering en blijvend succes met de Dermalux®-behandeling te garanderen, leveren we een uitgebreid pakket promotioneel marketingmateriaal voor klanten.

DEMONSTRATIE-EVENEMENTEN

Graag leggen we uit waarom Dermalux is uitgeroepen tot ‘Behandeling van het Jaar’ met een gratis en vrijblijvende demonstratie. Tijdens deze demonstratie kunt u het Dermalux®-behandelsysteem met uw klanten uitproberen en meer ontdekken over de voordelen voor uw bedrijf.

Wat onze klanten zeggen over Dermalux®

“Met Dermalux® verdien ik geld voor mijn bedrijf alsof ik er een extra medewerker bij heb, maar dan zonder de stress en het gedoe dat gepaard gaat met het in dienst nemen van personeel!”

Plan een demo