Menu

DERMALUX LED-technologie

dermalux led-technologie is
uniek vanwege de 3 nauwkeurige klinisch bewezen golflengten die gelijktijdig geactiveerd kunnen worden

Als pioniers in het vakgebied gaat de fabrikant van Dermalux een stapje verder met hun LED-technologie. Aesthetic Technology heeft uitgebreide ervaring en expertise in productontwerp, productontwikkeling en software. Dit maakt dat Dermalux qua techniek en design verder ontwikkeld is dan elk ander LED-fototherapiesysteem in de wereld. 

DIT IS NIET ALLEEN LED, DIT IS DERMALUX LED

Dermalux is lichtjaren vooruit. De apparaten zijn baanbrekend qua ontwerp en zijn uniek ontwikkeld om de meest krachtige, efficiënte en effectieve fototherapiebehandeling te leveren die er is.
Ze gebruiken geen “kant-en-klare” LED’s zoals die worden gebruikt door apparaten van concurrenten. Geen enkel ander apparaat ter wereld maakt gebruik van Dermalux LED-technologie. Geen enkel ander LED-apparaat komt in de buurt.

optimale fotonische energie

Optimale fotonische energie geleverd met de precieze piekgolflengte in de beoogde chromofoor zorgt voor maximale celactivering met bewezen resultaten. De op maat gemaakte high-power LED’s met enkele golflengte zijn geconfigureerd om meer fotonen aan het behandelingsgebied te leveren dan enig ander LED-apparaat dat momenteel beschikbaar is op de markt.

PRECIEZE BEWEZEN GOLFLENGTES

Dermalux LED’s zijn de beste in hun klasse. Het ‘binning’-proces is gedurende vele jaren verfijnd tot een piekemissietolerantie van +/- 2 nm. Dit zorgt ervoor dat gerichte energie alleen wordt geleverd op de beoogde golflengte voor een optimale absorptie van licht. Veel LED-apparaten van concurrenten hebben een maximale emissietolerantie tot +/- 50 nm, waardoor veel van de lichtenergie wordt verspild.
Precieze golflengten van blauw, rood en NIR licht
Precieze golflengten van blauw, rood en NIR licht

GELIJKTIJDIGE gebruik van 3 klinisch bewezen golflengten

Dermalux is het enige LED-systeem merk die de mogelijkheid biedt om 3 klinisch bewezen golflengten gelijktijdig te gebruiken, waarbij elke golflengte de optimale intensiteit en een stabiele energie-output behoudt. De 3 golflengten kunnen zowel enkelvoudig als gecombineerd ingezet worden, zodat de behandeling op meerdere chromoforen gericht wordt met een verhoogde werkzaamheid en kortere behandelingstijd tot gevolg. 

GERICHTE LED-LICHTTECHNOLOGIE

De gepatenteerde geïntegreerde lenzen in de LEDs maakt een gerichte en geconcentreerde levering van fotonenenergie aan het doelgebied mogelijk en voorkomt hiermee verspilling van lichtenergie. In tegenstelling tot de traditionele groothoek-LEDs die het licht meer verspreiden, biedt de Dermalux LED-technologie een geconcentreerde bundel energie die de absorptie van licht bevordert.

Dermalux' LED-technologie gerichte lichtbundel
Dermalux' LED-technologie gerichte lichtbundel

Dermalux leds leveren TOPPRESTATIE

In vergelijking met LED-lampen van concurrenten leveren Dermalux LEDs gerichte energie met een hogere piekintensiteit en een smalle lichtbundel. Deze doelprecisie zorgt ervoor dat er meer fotonen per seconde worden afgegeven op de beoogde golflengte voor betere en snellere klinische resultaten.
Standaard LEDs hebben een bredere lichtbundel met een lagere piekintensiteit. Hoewel de geleverde energie vergelijkbaar kan zijn met Dermalux LEDs, kunnen de cellen dit licht niet zo effectief absorberen en kunnen verspilde fotonen leiden tot verhoogde huidverwarming.

Dermalux levert golflengten met geconcentreerde lichtbundels
Dermalux levert golflengten met geconcentreerde lichtbundels

UITZONDERLIJK EFFICIËNT

Thermisch beheer is de sleutel tot het behoud van een uniform optisch vermogen tijdens de behandeling. Dermalux LEDs zijn uitzonderlijk efficiënt en maken gebruik van een unieke techniek die de LED-temperatuur reguleert en voor een intensievere behandeling zorgt. Concurrerende LED-lampen worden echter steeds warmer naarmate de behandeltijd oploopt. Verhoogde warmte resulteert in minder optisch vermogen en minder resultaat.

Uitzonderlijk efficiënte LEDs leveren constante temperatuur
Uitzonderlijk efficiënte LEDs leveren constante temperatuur

UNIFORME LEVERING licht en fotonen

De Dermalux kop heeft de vorm van een halve maan en is zo ontworpen om te worden gebruikt op een minimale afstand van 25mm van het gezicht of lichaam om optische uniformiteit van licht en een gelijkmatige fotonverdeling te garanderen. LED-systemen met een laag vermogen moeten dicht bij de huid worden afgeleverd, wat een niet-uniform hotspot-effect kan veroorzaken. 

Uniforme levering van licht en fotonen door Dermalux LEDs
Uniforme levering van licht en fotonen door Dermalux LEDs

EIGEN LED-ontwerp

Het unieke LED-ontwerp zorgt voor optimale optische uniformiteit en voor een gelijkmatige verdeling van de golflengte over het beoogde behandelingsgebied. Kortom, met Dermalux lever je simpelweg betere resultaten.

X