Menu

Uw veelgestelde vragen

Dermalux is een niet-invasieve behandeling die de meest klinisch bewezen golflengten gebruikt om cellen te activeren en de natuurlijke verjongings- en genezingsprocessen van de huid te activeren om een ​​breed scala aan aandoeningen te behandelen.

Er is geen risico op irritatie, bijwerkingen of hersteltijd die gepaard kunnen gaan met meer invasieve procedures. Er zijn geen bijwerkingen gemeld in meer dan 3.000 gepubliceerde klinische onderzoeken. Het is echter belangrijk om te weten dat lichtgevoelige medicijnen of gezondheidsproblemen gecontra-indiceerd kunnen zijn voor de LED-behandeling vanwege een verhoogde gevoeligheid voor blootstelling aan licht. Raadpleeg de gebruikershandleiding of de protocolhandleiding die bij uw apparaat is geleverd.

Ja. Dermalux heeft een van de hoogste veiligheidsprofielen van alle huidverzorgingsbehandelingen. Het genereert geen warmte of UV-golflengten, dus kan het huidweefsel niet beschadigen of lichtgevoeligheid veroorzaken. Het is klinisch bewezen veilig te zijn voor alle huidtypes en de meest gevoelige huidaandoeningen.

Dermalux is een ontspannende, pijnvrije ervaring met bewezen welzijnseffecten. De behandeling genereert geen warmte, maar een gevoel van natuurlijke warmte is gebruikelijk vanwege de toename van de bloedcirculatie.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder indicatie en ernst, leeftijd en levensstijl. Over het algemeen wordt voor alle aandoeningen een initiële kuur van 8 tot 12 sessies (afhankelijk van het gebruikte Dermalux-apparaat) aanbevolen. Behandelingen die snel achter elkaar worden uitgevoerd, zullen over het algemeen sneller resultaat opleveren.

Resultaten kunnen enkele maanden aanhouden na een kuur met Dermalux-behandelingen afhankelijk van de indicatie. Regelmatige onderhoudsbehandelingen worden echter aangeraden om de resultaten te verlengen als onderdeel van een doorlopend huidgezondheidsprogramma.

Nee. We raden het gebruik van een masker op de huid met Dermalux af. Dit veroorzaakt een barrière die een deel van het heilzame licht blokkeert. Het masker kan zowel voor als na de LED-behandeling worden aangebracht.

Als u producten met de LED-behandeling wilt aanbrengen, raden we een topische op waterbasis aan die gemakkelijk absorbeert om reflectie van het heilzame licht te voorkomen. Vermijd alles met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die direct na de LED-behandeling kunnen worden aangebracht. Voor zeer gevoelige of problematische huidaandoeningen, breng de LED alleen aan op een gereinigde huid om het risico van een negatieve reactie te voorkomen.

Nee. De productie van vitamine D wordt geactiveerd door blootstelling aan UVB-licht dat cholesterol dat van nature in het lichaam voorkomt, omzet in vitamine D3.

Nee. Demalux gebruikt geen golflengten in het UV-spectrum. Onze LED’s hebben een zeer smalle nanometertolerantie om ervoor te zorgen dat ze alleen de vereiste piekgolflengte uitstralen.

Licht is een krachtige energie die bestaat uit golflengten die variëren van zeer korte gammastralen tot zeer lange radiogolven. Het menselijk oog is geëvolueerd om golflengten tussen 400 nm en 700 nm als kleur te detecteren. We zien dit als de regenboog variërend van blauw tot rood licht. We zien geen UV-golflengten die oplopen tot 390 nm en aan de andere kant van het elektromagnetische spectrum detecteren we geen nabij-infraroodgolflengten rond de 800 nm plus. NIR is een zeer krachtige golflengte, ook al kunnen we het niet zien.

Absoluut. Omdat we geen NIR-licht zien, is het gemakkelijk om de verbazingwekkende therapeutische voordelen te onderschatten. NIR is de golflengte voor wondgenezing. Het versnelt het herstel en heeft krachtige kalmerende en verzachtende voordelen voor inflammatoire en problematische huidaandoeningen. Het is ook bewezen voor pijnverlichting.

Nee. Dermalux is veilig voor alle leeftijden, maar de behandeling van cliënten onder de 18 jaar is ter beoordeling van de kliniek en kan toestemming van de ouders vereisen.

We raden het gebruik van de Dermalux-behandeling af bij een cliënt die momenteel een medische behandeling voor kanker ondergaat. Nadat de cliënt volgens de oncoloog of arts klaar is met de behandelingen , is het veilig om verder te gaan. Dermalux kan worden gebruikt bij klanten die eerder kanker hebben gehad.
Hoewel de Dermalux-behandeling zeer veilig is, zijn onze apparaten niet getest op zwangere vrouwen, daarom is het risico onbekend. De behandeling is ter beoordeling van de huidtherapeut. Het is veilig te gebruiken bij klanten die borstvoeding geven.

Hebt u nog vragen?

NEEM CONTACT MET ONS OP MET VRAGEN EN WIJ ZULLEN GRAAG HELPEN.
X