Menu

Waarom Dermalux LED-Lichttherapie

10 redenen waarom je kiest voor Dermalux LED-lichttherapie

1

3 MEEST KLINISCH BEWEZEN GOLFLENGTEN GECOMBINEERD IN EEN BEHANDELING

De Dermalux LED-lampen worden alleen de drie meest klinisch bewezen golflengten namelijk blauw 415nm, rood 630nm en NIR (near infra red) 830nm. Alleen deze golflengten zijn in verschillende studies bewezen effectief gebleken in de behandeling van diverse huidaandoeningen zoals onder andere acne, psoriasis, roodheid en wondgenezing. Bovendien is Dermalux het enige merk die 3 golflengten tegelijkertijd kan combineren in een behandeling.

2

UNIEKE TECHNOLOGIE VOOR LED-LICHTTHERAPIE

Dermalux-fotoherapiesystemen zijn voorzien van de meest geavanceerde LED-technologie die momenteel beschikbaar is. Deze unieke methode wordt uitsluitend gebruikt in de Dermalux LED-lampen. Geen enkel ander LED-apparaat ter wereld maakt hier gebruik van. Deze unieke techniek zorgt er mede voor dat de resultaten verbluffend zijn.

3

MEDISCH GECERTIFICEERD voor diverse huidaandoeningen

De Dermalux MD toestellen zijn  medisch CE-gecertificeerd voor acne, psoriasis, wondgenezing en pijnverlichting (musculoskeletaal) en zijn de enige LED-lichttherapiesystemen ter wereld met medische goedkeuring voor psoriasis. De MD-apparaten zijn ook FDA-goedgekeurd.

4

dermalux led-fototherapiesystemen meerdere keren winnaar

Aesthetic Technology, de fabrikant van het merk Dermalux is verkozen tot ‘Best UK Manufacturer’ in 2021 en 2018. Dermalux werd gedurende vijf opeenvolgende jaren verkozen tot ‘Treatment of The Year’ bij de UK Aesthetic Awards.

5

Met Dermalux led-lampen verbeter je pijnloos, gericht en snel huidirritaties

De unieke LED-technologie zorgt ervoor dat de golflengte nauwelijks afwijkt, maximaal +/- 2nm. Dit maakt dat de lichtenergie die afgegeven wordt constant is en dus sneller resultaat behaalt dan ieder ander vergelijkbaar systeem.

6

dermalux is het meest vertrouwde led-lampmerk wereldwijd

Aesthetic Technology, bracht in 2012 Dermalux op de markt. Inmiddels wordt Dermalux erkend als hét vertrouwde merk wereldwijd voor LED-fototherapie. Meer dan 10.000 huidexperts over de hele wereld gebruiken het en vele vooraanstaande professionals uit de industrie verkiezen Dermalux boven een ander merk. 

7

geproduceerd IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Aesthetic Technology is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk (VK). Zowel het ontwerp en de productie van Dermalux LED-systemen vindt hier plaats. Zo ben je verzekerd van een product dat voldoet aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. 

8

Training in het gebruik van Dermalux Led-fototherapie na aankoop

Bij aankoop van Dermalux Tri-Wave MD en Compact Lite krijg je een theorie- en praktijktraining van een van onze huidtherapeuten. Bij de Flex MD krijg je toegang tot een online leerplatform.

9

Marketingmaterialen ter promotie van dermalux led-behandelingen

Na aankoop van een Dermalux systeem krijg je toegang tot een online portaal waar je diverse marketingmaterialen kunt downloaden zoals brochures, social media posts, productafbeeldingen en voor- en na foto’s. 

10

Verdien je investering snel terug

E zijn geen verbruiksartikelen en met minimale bedrijfskosten zijn Dermalux LED-systemen te gebruiken voor zowel losstaande behandelingen als ook in combinatie met andere behandelingen ter verbetering of versnelling van het resultaat. 

X