Menu

Waarom Dermalux

10 redenen waarom je kiest voor Dermalux

1

UNIEKE ULTRAMODERNE TECHNOLOGIE

Dermalux-systemen worden aangedreven door de unieke baanbrekende technologie om de meest geavanceerde LED-behandelingen te leveren die beschikbaar zijn. Geen enkel ander LED-apparaat ter wereld maakt gebruik van Dermalux-technologie.
2

MEEST KLINISCH BEWEZEN BEHANDELING

Dermalux gebruikt alleen de 3 meest klinisch bewezen, toonaangevende golflengten, ondersteund door de wetenschap, gecombineerd met geoptimaliseerde energie voor uitstekende en blijvende resultaten.
3

MEDISCH GECERTIFICEERDE APPARATEN

De Dermalux MD-apparatuur is medisch CE-gecertificeerd voor acne, psoriasis, wondgenezing en pijnverlichting (musculoskeletaal) en zijn de enige LED-systemen ter wereld met medische goedkeuring voor psoriasis. De MD-apparaten zijn ook FDA-goedgekeurd.
4

MULTI-AWARD WINNAAR

Aesthetic Technology, de fabrikant van de Dermalux LED-systemen werden verkozen tot ‘Best UK Manufacturer’ in 2021 en 2018. Dermalux werd gedurende vijf opeenvolgende jaren verkozen tot ‘Treatment of The Year’ bij de UK Aesthetic Awards.
5

ECHTE RESULTATEN, PIJNVRIJ

Dankzij de kracht en precisie van Dermalux LED-technologie leveren de systemen consistente stand-alone resultaten, ondersteund door honderden onafhankelijke casestudies. Met Dermalux levert u simpelweg betere resultaten.
6

WERELDWIJD EEN VERTROUWD MERK

Dermalux, opgericht in 2012, wordt erkend als hét vertrouwde merk wereldwijd voor LED-fototherapie. Dermalux wordt gebruikt door meer dan 10.000 huidexperts over de hele wereld en is de nummer 1 keuze van vele vooraanstaande professionals in de sector.
7

VERVAARDIGD IN HET VERENIGD KONINKRIJK

Een investering in Dermalux is een investering voor het leven en het ontwerp en fabricage in het VK biedt extra zekerheid van kwaliteit, veiligheid, werkzaamheid en naleving van de industrievoorschriften.
8

CONTINUE TRAINING EN ONDERWIJS

We zijn toegewijd aan het bieden van voortdurende professionele klinische opleiding en training zodat u uw cliënten veilige, consistente resultaten en blijvend succesvolle behandelingen kunt garanderen. Bij Dermalux Tri-Wave MD krijgt u gebruikerstraining op locatie. Voor Dermalux Flex MD is een online leerplatform beschikbaar.
9

UITGEBREIDE MARKETING ONDERSTEUNING

We bieden bij aankoop van een systeem gedrukt promotiemateriaal, digitale (sociale) media en marketingondersteuning aan. Het regelmatig delen van sociale content via uw kanalen zal de bekendheid van de Dermalux-behandeling vergroten.
10

ONGEVENAARDE WINSTGEVENDHEID

Zonder verbruiksartikelen en met minimale bedrijfskosten, is Dermalux een veilige, eenvoudige en resultaatgerichte behandeling met een uitzonderlijk investeringsrendement.
X