Alma Hybrid

Alma Hybrid

Het eerste en enige apparaat in zijn soort dat drie krachtige energieën verenigt in een unieke combinatie, die ongeëvenaarde resultaten biedt, met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. Alma Hybrid™ biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan de standaard fractionele lasers, en stelt u in staat elk aspect van de behandeling te bepalen, voor een geheel nieuw, revolutionair concept in huidverjonging en littekenbehandeling.

Een succesvolle combinatie
Alma Hybrid™ is ontworpen voor een breed scala van ablatieve, niet-ablatieve en thermische behandelingen. Het combineert de kracht van drie elementaire energieën en creëert een effect met een unieke synergie.

Een succesvolle combinatie

Een succesvolle combinatie
Alma Hybrid™ is ontworpen voor een breed scala van ablatieve, niet-ablatieve en thermische behandelingen. Het combineert de kracht van drie elementaire energieën en creëert een effect met een unieke synergie.

CO2 laser – de optimale combinatie van ablatie, coagulatie en thermisch effect voor efficiënte behandelingen met een focuslaser of een fractionele laser met grote precisie.

1570nm laser – een krachtige, niet-ablatieve, gemoduleerde glasvezellaser die een thermisch effect biedt dat nieuwe dermis-synthese mogelijk maakt, waarbij de epidermis intact blijft.

IMPACT voor transepidermale toediening (TED – Trans Epidermal Delivery) – onze gepatenteerde ultrasoontechnologie, die de krachten van door de huid geproduceerde intracellulaire vloeistof overwint, zodat farmaceutica en cosmeceutica door de epidermis heen kunnen worden toegediend, via de microkanaaltjes die door de CO2-laser zijn aangebracht. Op die manier wordt diep doorgedrongen in de huidlagen en worden betere resultaten behaald.

HyGridTM Aangepast tot in de perfectie
Veilig, precies en veelzijdig: HyGridTM biedt u de voordelen van zowel de CO2- als de 1570nm-laser, in één applicator. Zo kunt u de verhouding van ablatie en niet-ablatie voor toepassing op de huid naar wens programmeren in een matrix met de precieze proporties die nodig zijn om te voldoen aan de unieke behandelingsbehoeften van elke patiënt, elke keer weer.

Omdat beide lasergolflengten hun eigen optimale effect op de huid bieden, kunnen behandelingen met beide soorten lasers zeer effectief zijn. Ze zijn geschikt voor de donkerdere huid en hebben een lage ablatiedichtheid, zodat de huid zich zo snel mogelijk herstelt.

Behandelingen

Eén enkel platform. Een veelheid aan behandelingen.
Eén enkel platform stelt u in staat uw patiënten huidverjongingsbehandelingen te bieden die op hun persoonlijke wensen zijn afgestemd.
De innovatieve huidbehandelingsmethodiek die door Alma HybridTM wordt aangewend, omvat drie essentiële elementen: optimale ablatie voor perfecte huidegalisering; ultiem diep thermisch effect voor nieuwe synthese van collageen en regeneratie van de dermis; en ongekend effectieve toediening van huidvoedingsstoffen door de epidermis heen.

De drie behandelingen die uniek zijn voor de Alma HybridTM en volledige controle over de hersteltijd bieden volgens de wensen van de patiënt, omvatten:

Hybrid Lift – Supervernieuwing
Door het combineren van de beste ablatieve en thermische technologie met verbeterde toediening van cosmeceutica levert deze behandeling ongeëvenaarde resultaten op, met een relatief korte hersteltijd van de huid. Door het unieke scanpatroon van de CO2- en 1570nm-lasers trekt de huid samen, zodat fijne lijntjes en diepe rimpels worden geëlimineerd en pigmentatie veroorzaakt door zonlicht wordt ‘afgepeld’, terwijl de ultrasone golven van de Impact voor een diepere penetratie van producten diep in de huid zorgen.
Het resultaat? Een behandeling met spectaculaire resultaten na één weekend. Uw huid toont en voelt gladder en jonger

Hybrid OScar – Littekenbehandeling
OScar is de ultieme behandeling voor het herstel van alle soorten littekens, van acne tot trauma en littekens van operaties. Het succes van littekenbehandeling is afhankelijk van de effectieve penetratie van de lasers in de dermislaag. Dankzij de combinatie van de golflengten van de CO2- en 1570nm-laser, kunt u verschillende parameters aanpassen, waaronder diepte van de penetratie, breedte van de coagulatie en dichtheid, zodat het optimale protocol kan worden aangepast voor elke cliënt en elk soort litteken. Door de behandeling af te ronden met Impact bereikt u de optimale penetratie van farmaceutica en essentiële producten om het eindresultaat nog verder te verbeteren.

Na 4 behandelingen, met dank aan Dr. Ofir Artzi, dermatologist and lasers expert. Head, center of aesthetic dermatology, Sourasky medical center Tel Aviv, Israel

SoftLift – “Lunch time” Verjongingsbehandeling tijdens de lunchpauze
SoftLift biedt verfijning van de huidteint, contractie van fijne lijntjes en rimpels en herstel van verschillende huidlaesies, waaronder acnelittekens, met nauwelijks enige hersteltijd. Door een significant thermisch effect te creëren bevordert de 1570nm-laser – de krachtige, niet-ablatieve, gemoduleerde glasvezellaser – de aanmaak van nieuw collageen en wordt de extracellulaire matrix die de huidcellen ondersteunt geregenereerd, waarbij de epidermis zelf intact blijft. Veilig, zelfs voor de donkere huid (VI). Drie of vier sessies zijn genoeg om de huidtextuur te verbeteren, een jeugdige huidteint te verkrijgen en fijne lijntjes en ondiepe rimpels minder zichtbaar te maken. Het resultaat? Een behandeling die uw huid glad doet aanvoelen, met een jeugdige teint en gloed. De behandelingen zijn veilig en comfortabel, minimaal invasief, nemen slechts 45 minuten in beslag en hoeven slechts 1 à 2 keer te worden uitgevoerd voor de gewenste resultaten.

ProScan
Onze allerbeste applicator
Met het doel voor ogen om alle mogelijkheden van de HyGrid™ volledig te verwezenlijken, heeft Alma de zeer geavanceerde, geautomatiseerde ProScan-scanner gecreëerd. Doordat ProScan uitgelijnde, precies gerichte laserstralen in een hoge sequentie produceert, biedt de lichte, ergonomisch gevormde ProScan een effect dat tegelijk ablatief, coagulatief en thermisch is.

ProScan heeft een galvanometrische scanmotor en spiegels, en tevens een gekoelde punt om zowel de veiligheid van de behandeling als het comfort voor de patiënt te bevorderen. De applicator zorgt voor een snelle dekking van grote behandeloppervlakken en biedt een grote keuze aan verschillende scanningsvormen en modi voor volledige aanpasbaarheid.

IMPACT voor transepidermale toediening (TED – Trans Epidermal Delivery)
Hoewel fractionele lasers en radiofrequente behandelingen (RF) zeer effectief kunnen zijn voor allerlei verschillende indicaties, zorgt een combinatie van deze twee plus het aanbrengen van actieve topische bestanddelen, voor een aanzienlijke verbetering van de resultaten.
Impact, onze gepatenteerde ultrasoontechnologie, die de krachten van de door de huid geproduceerde intracellulaire vloeistof overwint, zodat farmaceutica en cosmetica door de epidermis heen kunnen worden toegediend, via de microkanaaltjes die door de CO2-laser zijn aangebracht. Op die manier wordt diep doorgedrongen in de huidlagen en worden betere resultaten behaald.

HyLight
Flexibele aanpassing van het behandelgebied, ideaal voor kleine huidwratjes en laesies
De HyLight-applicator kan de grootte van het behandelgebied van de laser tot wel 4 mm doen toenemen, met één applicator. Hierdoor kan de arts grotere plekjes behandelen en toch stabiel blijven werken tijdens de behandeling. Het is ideaal voor het verwijderen van huidwratjes en andere goedaardige huidgezwellen en voor afzonderlijke gepigmenteerde laesies.

Pixel
Groot thermisch effect, korte hersteltijd, ideaal voor rimpels en het strakker maken van de huid
De Pixel CO2-laserenergie op de huid via een DOE (Diffractief Optisch Element), dat de bundel op 49 of 81 pixels pixeleert, creëert gelijktijdige microscopisch kleine kolommen van microscopische ablatieve schade. De energie wordt geleverd in een vierkant patroon met een behandelgebied van 11 x 11 mm.

Deze unieke technologische benadering maakt het gebruik mogelijk van veel hogere energieniveaus door middel van langer durende pulsen. Dit creëert een groter coagulatie- en thermisch effect met minimale ablatie en een aanzienlijk kortere hersteltijd voor de patiënt.
Door het diepe thermische effect van de Pixel-applicator is deze ideaal voor huidverjonging en de behandeling van fijne lijntjes en rimpels.

ThermoTight
Niet-ablatieve laser zonder hersteltijd voor de huid, voor het strakker maken van de huid
ThermoTight is een door een microprocessor aangestuurde handlaserscanner voor ablatieve ingrepen zonder thermische schade waarmee u snel grotere gebieden kunt bestrijken. Het is ontworpen voor meerdere dermatologische, cosmetische en operatieve toepassingen. Er zijn meerdere scanopties beschikbaar, waaronder vierkant of cirkelvorming, in een spiraal, raster of omtrekkend patroon, maar ook in rechte of gebogen lijnen.
ThermoTight optimaliseert de werkzaamheid van de behandeling door een hogere energie-output per pixel te bieden in kortere pulsen, voor ablatieve ingrepen. De galvanometrische scanmotor levert sneller energie per scangebied dan de CO2-focusapplicators, voor snellere en efficiëntere dekking van grotere behandelgebieden.