Jovena

Een innovatief systeem gebaseerd op twee energieën voor huidherstel

Radiofrequentie (RF) DiatermoContraction®

Fractioneel Plasma®

Bio-regeneratief platform

Jovena® biedt een unieke aanpak van huidverjonging door twee gepatenteerde technieken te combineren in één enkel platform: fractioneel Plasma® voor minimaal invasieve microchirurgie en RF DiatermoContraction® om diepere huidlagen en spieren te bereiken.

4 VERSCHILLENDE INNOVATIEVE HANDSTUKKEN VOOR GEWELDIGE RESULTATEN

Elk handstuk is speciaal ontworpen om de behandelingsresultaten te maximaliseren en de hersteltijd te minimaliseren. Jovena® voldoet aan de gewenste resultaten van uw patiënten door comfortabele behandelingen te bieden met weinig tot geen pijn.
FACESTIM

RESTAURATIE VAN SPIEREN

FACESTIM ® is gebaseerd op de gelijktijdige combinatie van RF-diathermie met spiercontracties (DiatermoContraction®).

De RF Diathermic Pulse stimuleert de aanmaak van collageen- en elastinevezels terwijl het comfort tijdens de behandelingssessie behouden blijft.

De spiersamentrekkingen, die worden gegenereerd door de gepatenteerde RF Diathermic Pulse, kunnen worden gecombineerd met de thermische actie, geproduceerd door de RF-diathermie om huidverstrakking en -versteviging te bevorderen. Het FACESTIM® handstuk heeft een gepatenteerde, reticulaire geometrie voor geoptimaliseerde en homogene warmtediffusie. Een geweldige tool die het hele jaar door ingezet kan worden.

Octrooi nr.: 202018000003566

EPIDERMALE RESURFACING

PlasmaROLL® is een milde en veilige Plasma® behandeling die zich richt op de oppervlakkige huidlagen en rimpelvorming vermindert met een minimale hersteltijd.

PlasmaROLL® is ontworpen voor behandelingen van grotere delen van het lichaam, gezicht, hals en decolleté en is een disposable roller met een dichte matrix van microgaatjes om een vaste afstand tot de huid te garanderen. Dit vermindert ook de risico’s op bijwerkingen.

PlasmaROLL® maakt oppervlakkige behandelingen in de opperhuid mogelijk, waardoor de celvernieuwing wordt geoptimaliseerd.

Octrooi nr.: 202018000002599

DIEP DERMAAL HERSTEL

PlasmaTIP® biedt een nauwkeurige afgifte van fractioneel plasma® om veelvoorkomende huidverouderingsproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, littekens, striae en dergelijke te behandelen. Het is een ideaal hulpmiddel voor patiënten die met minimale hersteltijd de tekenen van veroudering willen terugdraaien.

De gepatenteerde PlasmaTIP® is een disposable tip met naald, ontworpen voor maximale controle over de behandeling. De huls fungeert enerzijds als afstandshouder tot de huid en anderzijds als luchtbooster om een constante ionisatie tijdens de sessie te behouden.

Er kan gekozen worden tussen 2 werkwijzen: spot, waarbij puls per puls wordt gewerkt, of lineair, waarbij door de automatische pulsen sneller bewogen kan worden.

Octrooi nr.: 202019000001575

MINIMAAL INVASIEVE CHIRURGIE

PlasmaPRO® is de nieuwste evolutie van de toonaangevende Plasmage®. Het selectieve handstuk is ontworpen om plasma-energie te leveren, waarmee gecontroleerd schade aangebracht wordt in de epidermis tot maximaal de oppervlakkige dermis, met vooraf ingestelde parameters met niet-ablatieve of ablatieve output.

Met PlasmaPRO® kan er gekozen worden tussen superfijne, medium of medium-brede spots voor diepere behandeling, en het innovatieve sprayprogramma gericht op middelgrote gebieden met beperkte schade maar hoge sublimatie.

PlasmaPRO® zal het referentie-instrument blijven voor periorbitale behandelingen (Blefaroplasma®) en goedaardige letsels .

MEERVOUDIGE AANPAK VOOR EEN VOLLEDIGE VERJONGING VAN DE HUID

  • gezichtsverjonging
  • decolleté revitalisering
  • spierversteviging
  • minimaal invasieve microchirurgie