Soprano Titanium Special Edition

Soprano Titanium Special Edition

De snelste ontharingsbehandeling op de markt*

De Special Edition van Soprano Titanium brengt Alma's eigen SHR-technologie naar een nieuw tijdperk, waarbij ultieme functionaliteit, ongeëvenaard comfort en uitzonderlijke resultaten worden gecombineerd. Met aandacht voor zowel de ervaring van de patiënt als die van de beoefenaar, en met oog voor de kliniek als geheel, tilt deze speciale editie van Soprano Titanium het concept van snelheid naar nieuwe hoogten.

Soprano Titanium; Heruitgevonden.

Nu nog sneller.

Special Edition van Soprano Titanium

20% snelheidsboost

Behandelingscategorie
Ontharing

Huidtype
I-IV

Beschikbare handstukken
6

Technologie
SHR-icoon | Koel-icoon | 3D-icoon

Bekijk het in actie

Revolutionaire snelheid
Ervaar een snelheidsverbetering tot wel 20%** in behandelingen, samen met verhoogde efficiëntie tijdens geavanceerde sessies, waarmee de prestaties naar ongekende hoogten worden gebracht.

MAXimale resultaten
Trio MAX is een baanbrekend handstuk die is ontworpen voor snelheid en ongeëvenaarde resultaten. Met zijn grote spotgrootte van 4cm2 en een geavanceerd koelsysteem verlopen behandelingen sneller en vrijwel pijnloos, wat zorgt voor een comfortabele ervaring voor patiënten.

Geschikt voor alle huid- en haartypes
Dankzij drie gelijktijdige golflengtes, krachtige epidermale koeling en SHR-technologie zijn comfortabele, effectieve en veilige ontharingsbehandelingen mogelijk voor alle huidtinten – inclusief gebruinde huid – en alle haartypes, het hele jaar door.

Drie behandelingsmethoden
Alma’s eigen SHR-technologie kan op drie verschillende manieren worden toegepast: SHR in motion – waarbij het handstuk constant beweegt over de huid voor snelle en veilige ontharing van grote gebieden; SHR STACK – veilige, stationaire, drievoudige pulsafgifte van energie voor kleinere gebieden zoals het gezicht en de bikinilijn; en HR classic – stationaire afgifte van energie in één puls.

*Geverifieerd door ‘Sapio Research’, een onafhankelijk wereldwijd onderzoeksbureau, in vergelijking met toonaangevende wereldwijde merken voor laserontharing.

** Geldig in de SHR In-Motion-modus en bij hoge fluence-niveaus.

Leidende Technologie

SHR
Alma’s eigen SHR™-technologie is de enige klinisch bewezen, vrijwel pijnloze methode voor laserontharing. Door geleidelijke verwarming bij een hoge frequentie pulsafgifte, samen met krachtige koeling, biedt het een effectieve, veilige en pijnloze behandeling voor alle huidtypen.

Koelsysteem
Beschikbaar op alle Soprano Titanium laserapplicators, koelt de geavanceerde ICE Plus-technologie continu de huid. Een saffiertip minimaliseert epidermale risico’s terwijl de warmte wordt behouden in de dermis waar de haarfollikels worden behandeld. Dit zorgt voor een vrijwel pijnloze en comfortabele ervaring.

3D
Als eerste oplossing ooit met exclusieve triple-golflengten-technologie combineert Alma’s Soprano Titanium de drie meest effectieve lasergolflengten – 755nm, 810nm en 1064nm – die tegelijkertijd worden ingezet, gericht op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren binnen de haarfollikel.

Relevante handstukken

TRIO 2cm

Nauwkeurige behandeling
Met drie zeer effectieve golflengten en een spotgrootte van 2cm2 is dit handstuk geschikt voor het behandelen van kleinere gebieden – zoals de nek, het gezicht, de oksels en de bikinilijn – op een veilige en efficiënte manier.


TRIO 4cm

Grote spotgrootte
Met zijn grote 4cm2 spotgrootte en integratie van drie golflengten maakt dit exclusieve handstuk een grotere dekking van het behandelgebied mogelijk, waardoor de behandeltijd aanzienlijk wordt verkort en het proces effectiever en veiliger wordt voor patiënten.


Trio Max

Snel & efficiënt
Met een indrukwekkende toename van wel 20% in behandelingsnelheid** en optimale optische levering, tilt de prestatie van dit handstuk naar ongekende hoogten. De Trio MAX staat bekend als een baanbrekend handstuk die zich richt op het leveren van ongeëvenaarde snelheid, efficiëntie en een uitzonderlijke patiëntervaring.


SPEED 810

Veilig & effectief
De SPEED 810-handstuk combineert een zeer effectieve en veilige golflengte met een comfortabele spotgrootte van 2cm2.


ALEX 755

Voor licht en fijn haar
Krachtige absorptie, gecombineerd met continue koeling, maakt de behandeling van licht en fijn haar mogelijk voor huidtypen I-V.


FACIAL TIP

Toegang tot kleine gebieden
Een opzetstuk die past op specifieke handstukken, deze gezichtstip maakt een eenvoudige behandeling van moeilijk bereikbare gebieden mogelijk, waaronder de oren, neusgaten en glabella.

Behandelbare indicaties

Ontharing